We zijn weer in Brunei

Door: Douwe en Esther

Blijf op de hoogte en volg

28 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,
Sanne en ik zijn weer in Brunei, en oma is gezellig met ons meegekomen. We hebben de 5 weken die we in Nederland waren veel mensen bezocht en lekker genoten van alles in Nederland. We hebben me kerst en oud en nieuw familie en vrienden gezien. En Sanne en ik zijn met de trein een paar dagen naar Groningen geweest. Wel jammer dat we de geboorte van ons nichtje of neefje niet meer konden meemaken.

Sanne loopt ondertussen heel goed en ze begint steeds meer woorden te zeggen. En ze is nog steeds erg vrolijk. Ook de lange reis met het vlieguig ging goed, ze heeft onderweg lekker kunnen slapen. Mama en oma hebben wel wat last van de jetlag maar we voelen ons weer helemaal thuis, weer lekker bij Douwe en in ons heerlijke huis hier. Vandaag was het 25 graden en het heeft veel geregend, de zon hebben we nog nauwelijks gezien. Morgen gaat die vast weer schijnen en dus kunnen we weer rustig wennen aan het temperatuursverschil met Nederland.

Wij komen nu pas weer in december naar Nederland, als alles goed gaat zijn we dan met zijn vieren, maar we krijgen in mei en augustus waarschijnlijk alweer bezoek van opa en oma's.

We hebben nog een paar foto's voor onze grootste doelgroep.

Groet, Esther, Douwe, Sanne en Oma Boukje

• 28 Januari 2007 - 12:55

Debby:

Hoi hoi,
    Wat fijn om te horen dat jullie weer goed aangekomen zijn in Brunei en wat fijn dat oma meegegaan is, dat je de zorg voor Sanne tijdens de lange terugvlucht niet alleen hebt hoeven dragen.
    Wat ziet jullie woonkamer er trouwens gezellig uit met dat rood! En die Sanne kan al goed helpen zeg; wat is dat toch met kinderen en stofzuigers? Lars heeft nu een eigen stofzuigertje gekregen van Oma!
    Wel jammer dat je je neefje of nichtje niet nog even hebt kunnen zien voor vertrek, maar gelukkig bestaat er skype!
    Ik vond het erg gezellig om weer lekker met je bij te kletsen in Nederland en dat doen we aan het eind van het jaar weer lekker over!
    Tot snel maar weer...
    Liefs Debby

• 28 Januari 2007 - 13:22

Wilma:

Gelukkig!!! Weer goed thuis aangekomen, gezellig met oma erbij.En natuurlijk proficiat, dat jullie weer een broertje of zusje voor Sanne erbij krijgen. Het allerbeste met jullie Esther. De foto's zijn hardstikke leuk. Leuke dochter hebben jullie, daar kun je trots op zijn, doei.

• 28 Januari 2007 - 13:40

Willem En Alie:

fijn dat jullie een goede reis hebben gehad en veilig
    zijn aangekomen bij jullie thuisbasis bij Douwe.
    Veel plezier en een goede tijd gewenst samen met Oma Boukje.Liefs en tot mails van Willem en Alie.

• 28 Januari 2007 - 21:40

Itske:

Hoi Esther en Douwe
    Bedankt nog voor het lieve kaartje, wij vonden het ook gezellig dat jullie er even waren, voelde nog steeds heel vertrouwd! Leuk om Sanne ook wat langer te zien en te aanschouwen hoe ver zij alweer gevorderd is in haar ontwikkeling. Helaas moet Imke nog weer 3 mnd in de spreidbroek, grrrrrr.....
    Geniet er weer van daar en vraag nog maar eens aan de baas van Douwe of je niet je eigen verloskundige mag laten overkomen!!
    groetjes, Itske

• 29 Januari 2007 - 15:34

Wilma:

hartelijk gefeliciteerd met jullie neefje Sven!

• 05 Februari 2007 - 21:09

Wilma:

Mooie uitstapjes maken jullie, oma houd jullie wel fit!!

• 08 Februari 2007 - 16:51

Hiske:

He hoi,
    Fijn dat jullie weer goed zijn thuisgekomen. We vonden het gezellig dat jullie bij ons waren.
    Van Douwe begreep ik al dat je zus nog niet bevallen was toen je onderweg naar huis was. Ik begrijp uit de reacties dat het een zoon genaamd Sven is geworden?? Hartstikke leuk, maar wel jammer dat jullie hem niet meer hebt gezien!!
    Groetjes Hiske, ook namens Robert en Twan

• 12 Februari 2007 - 10:39

Tante Saakje:

Was ff bij Pier en Klazien en heb ff rondgekeken op jullie site.
    Groetjes Saakje

• 14 Februari 2007 - 18:36

Wilma En Diana:

dat was zeker wel lekker tea time. Doen wij op het moment ook lekker samen (Wilma is bij Diana op bezoek in Kiel......leuk, baby spulletjes kopen :-)
    Veel groetjes, xxx

• 25 Februari 2007 - 10:51

Hallo Douwessan,
    Alles goed bij jullie? Is oma nog in Seria en maken jullie samen nog gezelige uitstapjes. Ik ben weer terrug in weinstadt en rondom me stapelen zich de kartonnen dozen. Wat heeft een mens toch een hoop onnodige troep. Wat neem je mee naar je nieuwe huis, en wat gooi je weg, dat is iedere keer weer een moeilijke beslissing. We hopen dat het goed met je gaat Esther en dat je geen last hebt van hitte of zwoel weer of zo iets, groetjes, doei.